Snedker

BE Tømrer & Montage ApS udfører alt i snedkerarbejde i Esbjerg og omegn.

Snedker og tømrer er i dag stort set det samme, men da vi blev uddannet i 2007 og 2011, var der en forskel både i uddannelsen og i opgaverne. Tømreren påtog sig de grove opgaver, mens snedkeren tog sig af de finere opgaver. Snedkerens opgaver var som oftest indendørs med fokus på millimeter-akkuratesse og opbygning af specialløsninger helt fra bunden.

Vi opsætter køkkener og skærer bordplader til, så de passer præcist til dit køkken og dine behov. Vi bygger specialreoler og indbyggede skabe, og lignende. Vi sætter fodlister, paneler, gerigter, vindueskarme og lysninger op. Vi reparerer indvendige døre og hvad der ellers måtte trænge til en reparation.

Alt, hvad vi normalt betegner som ”spjældarbejde”: småopgaver og småreparationer, er opgaver, du kan bede din snedker om at udføre. Vi tager både småopgaver og udfordrende unikke tilpasninger på os med god energi og gåpåmod. Alt kan lade sig gøre, når viljen og kompetencerne er til stede! Og det er begge dele hos BE Tømrer & Montage ApS.

Vi glæder os til at høre om din opgave! Ring til os med det samme, hvis du har en snedkeropgave i eller i omegnen af Esbjerg. Så tropper vi op og tager imod din udfordring!

Skriv til os

Vi har stolthed over for vores fag og vores arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

  Kontakt os

  Adresse

  Chr Winthers Vej 2
  6700 Esbjerg

  Ring til os

  BE Tømrer & Montage ApS