Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer er en af vores yndlingsopgaver!

Hos BE Tømrer & Montage ApS påtager vi os alle opgaver inden for vinduer og døre. Udskiftning, reparationer, og etablering af helt nye vinduer og døre.  Vi er klar til både små og store opgaver, og vi har masser af erfaring på området.

Kontakt os uanset om du skal have skiftet et enkelt vindue i dit hus, eller du er entreprenør og skal have skiftet vinduer i 50 lejligheder!

Vi vejleder dig gerne i forhold til produkter og løsninger, så du får det, som du ønsker dig. Vi kender alt til fordele og ulemper, priser, vedligeholdelse og energistandarder. Dine nye vinduer og døre skal naturligvis både være smukke, funktionelle og energibesparende.

Vi laver hul til nye døre og vinduer, monterer terrassedøre, tagvinduer og meget andet. Du får dét, som du vil have, og vi forlader ikke opgaven, før de sidste detaljer er på plads, og du er 100 % tilfreds. Vi har fokus på færdiggørelsen ude såvel som inde, så alle karme, lysninger og bundstykker sidder, som de skal.

Vi står naturligvis for al opmåling og bestilling af produkter, så vi er sikre på at have alle materialer hjemme, når vi skal bruge dem.

BE Tømrer & Montage ApS laver alt inden for døre og vinduer i Esbjerg og omegn – for private kunder såvel som erhvervskunder.

Kvalitetsbevidst håndværk udført af et stærkt makkerpar: En dygtig tømrer og en dygtig bygningssnedker!

Skriv til os

Vi har stolthed over for vores fag og vores arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

  Kontakt os

  Adresse

  Chr Winthers Vej 2
  6700 Esbjerg

  Ring til os

  BE Tømrer & Montage ApS