Gulve

Drømmer du om nye lækre trægulve i dit hjem?

BE Tømrer & Montage ApS lægger gulvet professionelt og effektivt, så du får et resultat, du kan glæde dig over i mange år frem. Godt håndværk til en fair pris!

Vi laver alt inden for trægulve. Massive plankegulve, klikgulve og parketgulve. Uanset hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt, er vi parate til opgaven. Vi reparerer også gulve og sørger for opretning, hvis gulvet er skævt eller gynger.

Du har sikkert selv en god idé om, hvilket gulv du ønsker dig. Vi bidrager dog altid gerne med inspiration i form af billeder og produktkataloger, hvis du har brug for lidt input. Der findes et hav af forskellige træsorter og nuancer og behandlinger på træet, som giver vidt forskellige udtryk og stil. Vi vejleder dig også i forhold til rengøring, vedligeholdelse, holdbarhed, priser og løsninger i det hele taget.

Hvis du ønsker gulvvarme, gør vi alt parat til VVS’eren og tager også gerne kontakten til denne. Hvis du gerne vil have gulvtæppe, linoleum eller fliser, så laver vi også gerne undergulvet parat.

Selve gulvet lægges stabilt og præcist med fokus på en flot finish. Alle fodlister og paneler skal være 100 % på plads, inden opgaven er løst tilfredsstillende.

Gulve i Esbjerg og omegn! BE Tømrer & Montage ApS er parat til din opgave. Ring i dag, så vi kan aftale nærmere.

Skriv til os

Vi har stolthed over for vores fag og vores arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

  Kontakt os

  Adresse

  Chr Winthers Vej 2
  6700 Esbjerg

  Ring til os

  BE Tømrer & Montage ApS