Om os

BE Tømrer & Montage ApS er en professionel tømrervirksomhed med et friskt og erfarent makkerpar bestående af en tømrer og en bygningssnedker.

BE Tømrer & Montage ApS blev en realitet i 2018 med Brian Ehlers som ejer. Brian er uddannet bygningssnedker i 2007. Daniel er den anden del af makkerparret. Han er uddannet tømrer i 2011. Vi har gået makkere i 9 år, siden Daniel blev udlært. Vi har således begge solid erfaring i branchen og har gennem mange år etableret et godt og effektivt samarbejde, hvilket kommer dig til gode som kunde.

BE Tømrer & Montage ApS har adresse i Esbjerg, hvor de fleste af vores kunder også er. Vi kører dog også gerne lidt længere efter opgaverne, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du bor et andet sted i Syd- og Vestjylland.

En stor del af vores kunder er private hus- og lejlighedsejere, som ønsker forbedringer af deres bolig eller har brug for nødvendige tiltag til vedligeholdelse af deres hus, såsom udskiftning af tag eller døre og vinduer.

Derudover henvender vi os til forskellige typer af erhvervskunder. På den ene side virksomhedsejere, som driver en forretning på de bygninger, de ejer. Det kan være erhvervslejemål i form af butikker og kontorlokaler, eller hele ejendomme med lejelejligheder. På den anden side kan det være entreprenører eller andre tømrermestre, der hyrer os ind som underentreprenør eller lejet mandskab i forbindelse med større og mindre projekter.

Du er også velkommen til at kontakte os! Ring med det samme, så vi kan få en god snak om dit projekt og eventuelt lægge den første aftale i kalenderen. Vi kommer altid gerne ud til dig, så vi kan besigtige opgaven og komme med et godt og realistisk tilbud til dig.

Vi er sponsor for et U9 hold ved Esbjerg iF92

Kontakt os

Adresse

Chr Winthers Vej 2
6700 Esbjerg

Ring til os

BE Tømrer & Montage ApS